Регистрация

Сос с боб и телешка кайма

Автор:
надежда
|
Дата:
30 Jul
|
Видяна:
835
Оцени рецептата

2 консерви пържен боб

450 г телешка кайма

1 пакет подправка за тако

3/4 ч вода

1 1/2 ч накъсана маруля

2 ч настърган чедър

1 консерва едросмляна салца

За заливка:

консервирани люти чушки, нарязани на филийки

заквасена сметана

гуакамоле

Узрели, черни маслини, нарязани на филийки

Тортила чипс

 

1. Разпределете пържения боб на дъното на чиния за сервиране.

2. Запържете каймата в тиган на умерен огън и отцедете. Добавете тако подправката и водата. Гответе, като разбърквате на умерен огън 10-15 минути. Разпределете сместа върху пържения боб.

3. Подредете слоеве от маруля, салца и сирене върху каймата. Украсете с желаната гарнитура. Сервирайте с тортила чипс.





Виж още от категория "Мексиканско"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта