Рибени такос
Категории
- Агнешко /103/
- Алкохолни напитки /28/
- Барбекю /82/
- Билки и подправки /2/
- Боб и зърнени храни /316/
- Бонбони /66/
- Бързо и лесно /24/
- Вегетариански /162/
- Гарнитура /55/
- Говеждо месо /347/
- Десерти /949/
- Дивеч /44/
- Желета и конфитюри /26/
- За деца /8/
- Закуска /242/
- Зеленчуци /90/
- Зърнени /5/
- Касероли /100/
- Колбаси /28/
- Консервиране /40/
- Курабийки /348/
- Мексиканско /163/
- Морска храна /290/
- Напитки /81/
- Ориз /120/
- Основни /221/
- Основно ястие /404/
- Паста /379/
- Патица /16/
- Печива /315/
- Пикантни /126/
- Пиле /259/
- Плодове /54/
- Подправки /17/
- Празнични /27/
- Предястия /1342/
- Регионална кухня /135/
- Рецепти за домашни любимци /1/
- Салати /309/
- Сирене /87/
- Сладкиши и десерти /263/
- Снаксове /24/
- Сосове /252/
- Супи /469/
- Торти /324/
- Уред за бавно готвене /102/
- Хляб /164/
- Храна за домашни любимци /1/
- Шоколад /25/
- Ядки /19/
- Яйца /55/
- Ястия с плънка /42/
- Яхнии /54/
1/2 чаша обезмаслено мляко
3/4 чаша галета
226 г филета риба (червена риба, лаврак и т.н.)
Зеленчуков спрей за готвене
8 тортили
1 чаша зеле, нарязано на тънки ленти
1 домат, нарязан на филийки
сос тартар или салца
кориандър, пресен (по желание)
Изсипете млякото в купа, галетата в друга. Потопете рибата в млякото, след това в галета. Поставете филетата в тавичка, покрита с незалепващ спрей и печете в предварително загрята на 180С фурна за 10 минути или докато рибата е готова.
Затоплете тортилите във фурната и поставете филетата, зелето и доматите отгоре.
Сервира се със сос тартар или салца и пресен кориандър, ако желаете.
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ