Регистрация

Плънка за самоса с риба

Автор:
Боряна Нейкова
|
Дата:
04 Sep
|
Видяна:
1460
Оцени рецептата

500 г прясна риба

2 глави лук, ситно нарязан

2 зелени чилита, ситно нарязани

Сол

30 мл лимонов сок

60 г нарязани листа кориандър

 

Сварете рибата, докато омекне, след това подсушете и натрошете. Добавете лука, лютите чушки, солта, лимоновия сок и листата кориандър, докато рибата е още топла. Оставя се да изстине, преди да напълните тестото и да изпържите.





Виж още от категория "Ястия с плънка"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта