Регистрация

Пилешко със салца по мексикански

Автор:
Надежда
|
Дата:
16 May
|
Видяна:
834
Оцени рецептата

2 цели пилешки гърди, без кожата

1/3 ч брашно

1/8 ч.л. чесън на прах

1/8 ч.л. черен пипер

1/2 ч.л. чили на прах

3 с.л. олио

1/4 ч салца

113 г настъргано сирене

 

Изтънете пилешкото до 0,6 см дебелина. В плитка чиния смесете брашното, чесъна на прах, червения пипер и чилито на прах. Оваляйте пилешкото в брашнената смес. Сгорещете олиото в голям тиган на умерено-висока температура. Изпържете месото за 3-4 минути от всяка страна, докато леко покафенее и вече не розово. Намалете котлона, сложете по 1 с.л. салца в центъра на всяко парче месо. Поръсете със сиренето. Покрийте с капак и гответе, докато сиренето се разтопи. Сервирайте с допълнително салца.





Виж още от категория "Мексиканско"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта