Регистрация

Пилешко-бобена енчилада

Автор:
lubo
|
Дата:
30 Aug
|
Видяна:
586
Оцени рецептата

2 големи пилешки гърди, обезкостени и без кожата, сварени и нарязани на кубчета

1 консерва 795 г печен боб

1 1/3 ч лют или пикантен сос - разделени

10 царевични или брашнени тортили

1 ч настърган кашкавал

 

Комбинирайте пилешкото, 1/3 чаша сос и печения боб. Изсипете равномерно пилешката смес в центъра на всяка тортия; навийте на руло и поставете със затворената страна надолу в 3-литрова плитка тавичка. Покрийте с останалия пикантен сос. Пече се, покрито, на 180 градуса в продължение на 25 минути. Махнете капака, поръсете с кашкавала и продължете да печете още 5 минути или докато се разтопи.





Виж още от категория "Мексиканско"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта