Регистрация

Начос от картофени кожички

Автор:
жанет григорова
|
Дата:
28 Aug
|
Видяна:
805
Оцени рецептата

4 големи картофа, добре измити

1/4 ч.л. чили на прах

1/4 ч.л. сол

1 буркан 225 г тако сос

1 1/2 ч настърган чедър

2 люти чушки, без семената, нарязани

1 скилидка чесън, счукан

2 с.л. фино нарязан пресен магданоз

 

1) Загрейте фурната до 200 С. Изпечете картофите във фурната за 1 час. Извадете, като оставите фурната включена и оставете да се охладят.

2) Срежете картофите наполовина по дължина и ги издълбайте, като оставите 0,5 см дебелина. Разполовете всяко парче надлъжно, след това напречно.

Подредете ги с кората надолу в ненамаслена тава. Поръсете с чили на прах и сол. Пече се непокрито за 10 минути или докато се сгорещи.

4) Междувременно месете тако соса, сиренето, чушките, чесъна и магданоза в малка купа. Изсипете сместа в картофите. Изпечете под грила на фурната за 1-2 мин. или докато сиренето се разтопи.





Виж още от категория "Мексиканско"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта