Мексикански пилешки гърди
Категории
- Агнешко /103/
- Алкохолни напитки /28/
- Барбекю /82/
- Билки и подправки /2/
- Боб и зърнени храни /316/
- Бонбони /66/
- Бързо и лесно /24/
- Вегетариански /162/
- Гарнитура /55/
- Говеждо месо /347/
- Десерти /949/
- Дивеч /44/
- Желета и конфитюри /26/
- За деца /8/
- Закуска /242/
- Зеленчуци /90/
- Зърнени /5/
- Касероли /100/
- Колбаси /28/
- Консервиране /40/
- Курабийки /348/
- Мексиканско /163/
- Морска храна /290/
- Напитки /81/
- Ориз /120/
- Основни /221/
- Основно ястие /404/
- Паста /379/
- Патица /16/
- Печива /315/
- Пикантни /126/
- Пиле /259/
- Плодове /54/
- Подправки /17/
- Празнични /27/
- Предястия /1342/
- Регионална кухня /135/
- Рецепти за домашни любимци /1/
- Салати /309/
- Сирене /87/
- Сладкиши и десерти /263/
- Снаксове /24/
- Сосове /252/
- Супи /469/
- Торти /324/
- Уред за бавно готвене /102/
- Хляб /164/
- Храна за домашни любимци /1/
- Шоколад /25/
- Ядки /19/
- Яйца /55/
- Ястия с плънка /42/
- Яхнии /54/
1/2 ч овесени ядки
1 с.л. фино нарязан пресен магданоз
3/4 ч.л. чили на прах
3/4 ч.л. червен пипер
2 пилешки гърди, обезкостени, без кожа
3 с.л. маргарин, разтопен
2 средно големи домата, едро нарязани
1/2 ч нарязана зелена чушка
1/4 ч едро нарязан лук
2 с.л. фино нарязан пресен магданоз
1 малка скилидка чесън, счукан
1 с.л. лимонов сок
Загрейте фурната до 210С.
Поставете овесените ядки, магданоза и подправките в блендер или кухненски робот; разбийте за около 1 минута, като спирате от време на време, за да се разбърква. Покрийте месото със сместа. Сложете върху решетка в плитка тава и намажете цялата повърхност на месото с маргарин. Печете около 35-40 мин. или до готовност на пилешкото. Смесете останалите съставки и се разбъркват много добре. Поднесете с пилешкото.
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ