Мексиканска касерола с начос
Категории
- Агнешко /103/
- Алкохолни напитки /28/
- Барбекю /82/
- Билки и подправки /2/
- Боб и зърнени храни /316/
- Бонбони /66/
- Бързо и лесно /24/
- Вегетариански /162/
- Гарнитура /55/
- Говеждо месо /347/
- Десерти /949/
- Дивеч /44/
- Желета и конфитюри /26/
- За деца /8/
- Закуска /242/
- Зеленчуци /90/
- Зърнени /5/
- Касероли /100/
- Колбаси /28/
- Консервиране /40/
- Курабийки /348/
- Мексиканско /163/
- Морска храна /290/
- Напитки /81/
- Ориз /120/
- Основни /221/
- Основно ястие /404/
- Паста /379/
- Патица /16/
- Печива /315/
- Пикантни /126/
- Пиле /259/
- Плодове /54/
- Подправки /17/
- Празнични /27/
- Предястия /1342/
- Регионална кухня /135/
- Рецепти за домашни любимци /1/
- Салати /309/
- Сирене /87/
- Сладкиши и десерти /263/
- Снаксове /24/
- Сосове /252/
- Супи /469/
- Торти /324/
- Уред за бавно готвене /102/
- Хляб /164/
- Храна за домашни любимци /1/
- Шоколад /25/
- Ядки /19/
- Яйца /55/
- Ястия с плънка /42/
- Яхнии /54/
450 г телешка кайма
35 г тако подправка
1 консерва пържен боб
1/2 ч нарязан лук
Зелена чушка, нарязана на кубчета, по желание
1 ч настърган чедър
Начо чипс
Запържете телешката кайма и Тако подправката според указанията на опаковката. Разпределете пържения боб на дъното на йенска тенджера и поръсете с лука. Покрийте с каймата. Пече се на 200 градуса в продължение на 15 минути. Набодете начо чипса около ръба на ястието. Покрийте със зелена чушка и настърган чедър. Пече се 5 минути. Гарнирайте със заквасена сметана, нарязан зелен лук и ситно нарязан домат.
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ