Регистрация

Мексиканска касерола с начос

Автор:
Весела Лилкова
|
Дата:
15 Jul
|
Видяна:
676
Оцени рецептата

450 г телешка кайма

35 г тако подправка

1 консерва пържен боб

1/2 ч нарязан лук

Зелена чушка, нарязана на кубчета, по желание

1 ч настърган чедър

Начо чипс

 

Запържете телешката кайма и Тако подправката според указанията на опаковката. Разпределете пържения боб на дъното на йенска тенджера и поръсете с лука. Покрийте с каймата. Пече се на 200 градуса в продължение на 15 минути. Набодете начо чипса около ръба на ястието. Покрийте със зелена чушка и настърган чедър. Пече се 5 минути. Гарнирайте със заквасена сметана, нарязан зелен лук и ситно нарязан домат.





Виж още от категория "Мексиканско"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта