Енчилада с пилешки гърди
Категории
- Агнешко /103/
- Алкохолни напитки /28/
- Барбекю /82/
- Билки и подправки /2/
- Боб и зърнени храни /316/
- Бонбони /66/
- Бързо и лесно /24/
- Вегетариански /162/
- Гарнитура /55/
- Говеждо месо /347/
- Десерти /949/
- Дивеч /44/
- Желета и конфитюри /26/
- За деца /8/
- Закуска /242/
- Зеленчуци /90/
- Зърнени /5/
- Касероли /100/
- Колбаси /28/
- Консервиране /40/
- Курабийки /348/
- Мексиканско /163/
- Морска храна /290/
- Напитки /81/
- Ориз /120/
- Основни /221/
- Основно ястие /404/
- Паста /379/
- Патица /16/
- Печива /315/
- Пикантни /126/
- Пиле /259/
- Плодове /54/
- Подправки /17/
- Празнични /27/
- Предястия /1342/
- Регионална кухня /135/
- Рецепти за домашни любимци /1/
- Салати /309/
- Сирене /87/
- Сладкиши и десерти /263/
- Снаксове /24/
- Сосове /252/
- Супи /469/
- Торти /324/
- Уред за бавно готвене /102/
- Хляб /164/
- Храна за домашни любимци /1/
- Шоколад /25/
- Ядки /19/
- Яйца /55/
- Ястия с плънка /42/
- Яхнии /54/
6 брашнени тортили
2 големи пилешки гърди - сварени и нарязани
1 кутия крем-супа от пиле
225 г консерва нарязано зелено чили
225 мл заквасена сметана
115 г настърган кашкавал
115 г настърган пармезан
1/2 консерва нарязани черни маслини
1 малка глава лук, настъргана
Пера зелен лук
Смесете супата, лука, зеления лук, заквасената сметана, лютите чушки и черните маслини. Добавете сиренето и кашкавала, като заделите малко за поръсване. Заделете една чаша от тази смес без пилето. След това добавете нарязаното пилешко при останалата смес. Напълнете тортилите с пилешката смес и ги навийте на руло; сложете ги в намаслена плитка тавичка. Изсипете останалия сос отгоре и поръсете с останалия кашкавал. Поръсете с червен пипер, ако желаете. Оставете в хладилника за една нощ. Пече се на 180 градуса в продължение на 45 минути.
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ