Регистрация

Чилакилес със салца верде

Автор:
жанет григорова
|
Дата:
17 May
|
Видяна:
1129
Оцени рецептата

2 царевични тортили

1 ч салца верде

1/3 ч пиле, задушено, накъсано

2 с.л. сметана

2 с.л. натрошено козе сирене

2 с.л. лук, ситно нарязан

 

Налейте олио за пържене в тиган на около 2,5 см дълбочина и запържете тортията, нарязана на ленти, докато станат бледо златисти, но не прекалено хрупкави. Извадете и отцедете на хартиени кърпи. Сгорещете соса докато заври и добавете парчетата тортия и варете 3 минути. Изсипете в чиния и се покрива с пилешкото, сметаната и сиренето. Сложете във фурната, докато сиренето се разтопи и сервирайте, гарнирано с лук.





Виж още от категория "Мексиканско"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта