Регистрация

Такос или буритос в уреда за бавно готвене

Автор:
george
|
Дата:
15 May
|
Видяна:
888
Оцени рецептата

Необходими продукти:

8 обезкостени пилешки гърди, половинки или

1,3 кг телешка плешка

1 пакет подправка за тако

вода

настърган Чедър

заквасена сметана

пържен боб

черни маслини, нарязани на филийки

зелен лук, нарязан на филийки

домати, нарязани

салца

маруля, накъсана

люти чушки, нарязани на филийки

царевични или брашнени тортили

 

Начин на приготвяне:

Сложете месото в уреда за бавно готвене, добавете подправката за тако и водата. Гответе на слаб огън според указанията на производителя. Извадете с решетъчна лъжица и се оставя да се охлади. Поставете върху дъска за рязане и накъсайте месото с помощта на вилица. Върнете месото в съда. Стоплете пържения боб в малка тенджера или в микровълновата фурна. Увийте тортилите във фолио и стоплете във фурната. Сервирайте такос или буритос с продукти от изброените по избор.

 





Виж още от категория "Мексиканско"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта