Регистрация

Студена риба с авокадо сос

Автор:
Rayna Serafimova
|
Дата:
17 May
|
Видяна:
746
Оцени рецептата

6 - 8 парчета прясна риба –филе

сол и черен пипер на вкус

1 с.л. листа естрагон, натрошени

1/4 ч сок от лайм

Масло (достатъчно за намазване на тавичката)

2 пресни домата, обелени и нарязани

3 бр. добре узряло авокадо, пюре

2 с.л. лук, настърган

4 ч.л. чили на прах (или на вкус)

2 1/2 с.л. магданоз, наситнен

1 скилидка чесън, счукан

1 с.л. зехтин

13 черни маслини, без костилка

1 буркан червени чушки, нарязани на ленти

 

Овкусете рибата със сол, черен пипер и естрагон и се накисва в лимонов сок в продължение на няколко минути. Сгорещете фурната до 190С и изпечете рибата в намаслена тавичка, докато се лющи лесно с вилица, за 25 минути. Докато рибата се пече, комбинирайте доматите, магданоза, авокадото, чесъна, лука, маслото, чилито на прах, солта и пипера на вкус. Разпределете соса върху охладената риба. Украсете с маслини, нарязани на колелца и ленти червени чушки.





Виж още от категория "Мексиканско"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта