Регистрация

Сайтан с гъбен сос

Автор:
anita dimitrova
|
Дата:
24 Feb
|
Видяна:
1240
Оцени рецептата

450 г сайтан

2 ч нарязани гъби

2 ч нарязан лук

40 г натрошено тофу

4 ч вода

1 с.л. нарязан пресен босилек

1 с.л. нарязан пресен градински чай

 

Нарежете сайтана на филийки от по 1 см и го поставете в тенджера. Покрийте със слой гъби и лук. В купа смесете тофуто с водата, босилека и градинския чай. Залейте сайтана и зеленчуците. Оставете да заври и оставете да къкри леко в продължение на 30 минути, докато сосът се сгъсти.





Виж още от категория "Вегетариански"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта