Пържен буритос
Категории
- Агнешко /103/
- Алкохолни напитки /28/
- Барбекю /82/
- Билки и подправки /2/
- Боб и зърнени храни /316/
- Бонбони /66/
- Бързо и лесно /24/
- Вегетариански /162/
- Гарнитура /55/
- Говеждо месо /347/
- Десерти /949/
- Дивеч /44/
- Желета и конфитюри /26/
- За деца /8/
- Закуска /242/
- Зеленчуци /90/
- Зърнени /5/
- Касероли /100/
- Колбаси /28/
- Консервиране /40/
- Курабийки /348/
- Мексиканско /163/
- Морска храна /290/
- Напитки /81/
- Ориз /120/
- Основни /221/
- Основно ястие /404/
- Паста /379/
- Патица /16/
- Печива /315/
- Пикантни /126/
- Пиле /259/
- Плодове /54/
- Подправки /17/
- Празнични /27/
- Предястия /1342/
- Регионална кухня /135/
- Рецепти за домашни любимци /1/
- Салати /309/
- Сирене /87/
- Сладкиши и десерти /263/
- Снаксове /24/
- Сосове /252/
- Супи /469/
- Торти /324/
- Уред за бавно готвене /102/
- Хляб /164/
- Храна за домашни любимци /1/
- Шоколад /25/
- Ядки /19/
- Яйца /55/
- Ястия с плънка /42/
- Яхнии /54/
450 г кайма, запържена и отцедена
1 средно голяма глава лук, нарязан
1/2 ч червен чили сос или сос енчилада
12 брашнени тортили
олио за пържене
2 ч настърган чедър
2 ч накъсана маруля
2 ч нарязан зелен лук
Запържете хубаво каймата в голям тиган и отцедете мазнината. Добавете лука и чили соса или енчиладата. Поставете приблизително по 3 супени лъжици от плънката в центъра на всяка тортия. Прегънете, като подпъхнете краищата и забодете с клечки за зъби. В голям тиган, сгорещете 3 см олио на умерен огън и запържете тортилите, като обръщате до златисто около 1 до 2 минути. Отцедете и гарнирайте със сирене, маруля и лук.
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ