Регистрация

Пилешки дробчета в лют сос

Автор:
Мария Ходжева
|
Дата:
22 Dec
|
Видяна:
1185
Оцени рецептата

225 г домати, печени

2 скилидки чесън, обелени и едро нарязани

2 консерви пушено сушено чили в собствен сос

340 г пилешки дробчета

3 с.л. разтопено пилешка мазнина или шафраново олио

1/2 средно голяма глава лук, тънко нарязан

Морска сол на вкус

 

Поставете небелените домати, чесъна и лютите чушки в блендер и пасирайте, докато сместа е почти гладка. Оставете настрана. Почистете и нарежете едро дробчетата Загрейте мазнината в тиган, добавете черния дроб и лука, поръсете леко със сол и се запържва, като се разбърква почти непрекъснато за около 3 минути на силен огън. Добавете пасираните съставки и, все още на висока температура, се готви за около 5 минути или докато сосът се сгъсти. Регулирайте подправките.





Виж още от категория "Мексиканско"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта