Регистрация

Начос с чеснов сос

Автор:
veronika nanova
|
Дата:
20 Mar
|
Видяна:
921
Оцени рецептата

2 големи глави чесън, разделени на скилидки, белени

2 с.л. олио

1/4 ч нарязан червен лук

1 консерва от 115 г зелени чили чушки, нарязани

1/3 ч нарязани на филийки маслини, пълнени с чушка

1 1/2 ч сирене, настъргано

Нарязан кориандър

Зелен лук, нарязан, само перата

 

Намажете скилидките чесън с олио и се пече на 190 градуса във фурната за 30 минути или докато омекне и стане златист. Подредете тортила чипс по дъното на тавичка, така че да се припокрива. Разпределете чесъна, лука, лютите чушки и маслините равномерно върху чипса. Покрийте със сирене и печете на 200С в продължение на 5 минути или докато сиренето се разтопи. Покрийте с кориандър и зелен лук и сервирайте.





Виж още от категория "Мексиканско"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта