Регистрация

Месни рулца със свинско и зелен лук

Автор:
Lucy Naydenova
|
Дата:
27 Aug
|
Видяна:
1209
Оцени рецептата

225 г свинско филе

6 стръка зелен лук

1 скилидка чесън, счукан

1 с.л. соев сос

1 ч.л. мед

1 с.л. зехтин

1 с.л. сос хойсин

1 ч.л. пресен корен джинджифил - настърган

 

Загрейте фурната до 200 градуса. Отрежете излишната мазнина от свинското месо, след това се нарязва на 20 кръгли филийки. Изтънете месните филийки с нож или чукче за месо. Отрежете корените и всички увехнали листа от лука, след това нарежете всеки стрък лук на три или четири парчета. Поставете лука върху парче месо и навийте на руло. В плитка тавичка, смесете чесъна, соевия сос, меда, олиото, соса хойсин и джинджифила. Поставете рулцата свинско в соевия сос със затворената страна надолу и завъртете, за да се покрие.Пече се, непокрито, от 10 до 15 минути или докато месото вече не е розово в центъра. По време на печене, мажете рулцата често със соса. Сервирайте горещо или топло.





Виж още от категория "Ястия с плънка"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта