Регистрация

Кнедли с рачешко

Автор:
elenkova
|
Дата:
20 May
|
Видяна:
710
Оцени рецептата

225 г прясно рачешко месо, отцедено и нарязано на кубчета

225 г крема сирене, със стайна температура

1/2 ч.л. сос Уорчестър

1/4 ч.л. чесън на прах

2 1/2 дузини готови кори за кнедли

1 жълтък, леко разбит

Олио за пържене

Горчица

 

Смесете рачешкото с крема сиренето и подправките в средно голяма купа и пасирайте до паста. Поставете по пълна чаена лъжичка във всяка кора. Навлажнете краищата с жълтък. Съберете 4те краища върху плънката и прищипете заедно, за да се запечатат. Загрейте олиото до 190°С. Добавете кнедлите на партиди и се запържват до златисто кафяво; около 3 минути. Извадете с решетъчна лъжица и отцедете на хартиени кърпи. Сервирайте топли с горчица и червен сос за потапяне.





Виж още от категория "Ястия с плънка"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта