Регистрация

Задушен нахут

Автор:
Milikin
|
Дата:
13 Mar
|
Видяна:
922
Оцени рецептата

450 г нахут

8 ч вода

1 ч.л. чеснова сол и сол

 

Накиснете нахута за 6 часа във вода. Излейте водата. Задушете нахута, за около 1 час, а може и повече, докато омекне. Не трябва да се преварява. Отцедете добре, охлажда се и се поръсва със сол и чеснова сол.





Виж още от категория "Вегетариански"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта