Регистрация

Буритос със зелено чили

Автор:
elenkova
|
Дата:
12 Feb
|
Видяна:
736
Оцени рецептата

900 г телешко, нетлъсто 

1 ч лук, нарязан 

1 пакет подправка за тако 

1 с.л. риган 

1 ч.л. чесън на прах 

280 г зелено чили консерва, нарязано 

450 мл доматен сос 

 

Подредете продуктите на слоеве в уреда за бавно готвене, като започнете с месото. Покрийте и гответе на слаб огън за 8-10 часа. Не се разбърква през първите 5 часа. Нарежете месото след 7 часа. Поднесете с брашнени или царевични тортили. Поднесете със заквасена сметана, ако желаете.





Виж още от категория "Мексиканско"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта