Регистрация

Рецепти от категория "Предястия"

Крем от омари

225 г ситно нарязано сварено месо от омари 1/2 ч майонеза Нарязан зелен лук Прясно смлян черен пипер   Смесете всички съставки. Поставете в декоративна ... виж още »

Пастет от омари

226 г крема сирене, меко 1/4 ч сухо бяло вино 1/2 ч.л. лучена сол 1/2 ч.л. сол 1/8 ч.л. сушен копър 1 1/2 ч месо ... виж още »

Пикантни опашки от омар

2 опашки от омар, извадени от черупките разтопено масло или маргарин 1/4 ч масло или маргарин 2 с.л. брашно 1/2 ч.л. сол лют червен пипер 1 ... виж още »

Омар с грах

2 с.л. масло или маргарин 1 ч галета 1 с.л. масло или маргарин 1/2 скилидка чесън, обелен и счукан 2 с.л. фино нарязан лук 2/3 ... виж още »

Месно руло с черен дроб

225 г телешко или свинско месо за яхния 340 г черен дроб 225 г бекон; кубчета 2 яйца 4 с.л. фино нарязан пресен градински ... виж още »

Парти кренвирши в портокалов сос

2 пакета кренвирши (нарязани на хапки) 1/2 ч захар 3 с.л. царевично нишесте 1 1/2 ч портокалов сок 8 зърна карамфил 1/4 ч.л. канела 1/4 ч ... виж още »

Стриди в бекон

Големи стриди Резени бекон   Увийте тънки резени бекон около големи стриди и закрепете с клечка за зъби. Изпечете на скарата, като обръщате ... виж още »

Печени картофени корички

6 средно големи картофа 3/4 ч настърган Чедър 1/3 ч масло 6 резена бекон, запържен и натрошен 1/3 ч зелен лук, нарязан на филийки Сол ... виж още »

Къри сос

900 г майонеза 1/2 ч кетчуп 1/2 ч мед 1/4 ч лимонов сок 1/2 ч лук, нарязан 1 с.л. къри на прах 6 капки сос Табаско 1 ... виж още »

Пилешки лентички с лайм

1,3 кг пилешки гърди (обезкостени и без кожа) 170 г замразен концентрат за сок от лайм, размразен 85 мл текила 2 с.л. наситнена ... виж още »

Пастет от черен дроб

2 ч.л. масло 3 с.л. брашно 1 ч сметана 1 ч мляко 450 г свински черен дроб, пресен 340 г свинска сланина, прясна 1 средно голяма ... виж още »

Лимонови пуканки

1/4 ч царевично олио 3/4 ч царевица за пуканки Кората на 1 лимон Сол 2 с.л. лимонов сок 2 с.л. масло, разтопено   В голяма тенджера, сгорещете ... виж още »

Тарталета с праз и козе сирене

2 ч.л. масло 6 средно големи стръка праз (бялата част и 5 см от зелената), нарязани на 0,6 см филийки и ... виж още »

Сос с черен боб и маслини

425 г консерва черен боб, изплакнат и отцеден 120 г консерва зрели маслини; нарязани, отцедени 1 малка глава лук, ситно нарязан 1 скилидка ... виж още »

Пълнени гъби с бекон

40 големи пресни гъби 1/2 ч галета 114 г бекон   Измийте гъбите и внимателно отстранете пънчетата от шапчиците. Поставете гъбите в подходяща плоска ... виж още »

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта