Чили с три вида фасул
Средно | Порции 4
| Видяна: 3576
Бобено чили с телешка кайма.
Необходими продукти:
- 2 ч.л. зеленчуково олио
- 450 г телешка кайма
- 1 малка глава лук, нарязан
- ½ ч.л. счукан чесън
- 1 (450 г) консерва червен боб
- 1 (450 г) консерва маслен боб
- 1 (450 г) консерва едър салатен боб
- 1 (420 г) консерва домати
- 1 (420 г) консерва доматен сос
- 2 с.л. чили сос или кетчуп
- 1 с.л. риган
- 1 с.л. чили на прах
- 1 ч.л. сол
Начин на приготвяне:
1. Отцедете и изплакнете боба.
2. Запържете телешката кайма в зеленчуково олио и отцедете.
3. Прибавете останалите необходими продукти в уреда за бавно готвене, покрийте и разбърквайте от време на време на слаб огън до готовност.
Най-важните съставки
домат, доматен сос, зеленчуково олио, кетчуп, лук, маслен боб, риган, сол, телешка кайма, червен боб, чесън, чили на прах
Време за приготвяне: 20 мин.
Време за готвене: 1 час
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ