Целувки със сметана и ягоди
Целувки с бити белтъци, ягоди и ананас.
Бон Апети
Излъчен на 11.05.2016
Красиви десертни целувки готвим по лесна и бърза рецепта за белтъчените десертчета. Достатъчно е да разбиете два белтъка на стайна температура с щипка сол и след това в тях да добавите пудра захар. Сладките се пекат за кратко на слаба фурна и тук вече идва изненадата в рецептата. Ако желаете можете просто да си направите домашни целувки, но Лора и Стоян предлагат уникална украса за сладкишите - от бита сметана, поръсена с плодови късчета. Така десертът наподобява на торта Павлова, но ако не сте традиционалисти, можете да експериментирате и с други плодове според вкуса си.
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ