Регистрация

Постен сладкиш от нахутени целувки



Постен сладкиш от нахутени целувки
Лесно   |   Порции 4-6 венеца   |   Видяна: 3240

Как се правят постни сладки целувки с вода от консерва нахут.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Бон Апети

Излъчен на 20.12.2016

Това е лесен и модерен десерт, с който неминуемо ще впечатлите дори и професионални кулинари. Освен че в него има малко продукти, той се приготвя бързо, но имайте предвид - пече се час и половина на слаба фурна. За да си го направите вкъщи трябва да смесите светла кафява захар с ванилова захар и канела. Отцеждате водата от консерва нахут и я разбивате с миксер за 15-тина минути, като след втвърдяването на течността добавяте ароматните подсладители. После пълните пош с веганския еквивалент на бити белтъци и си правите домашни целувки без животински продукти. Ако те ще бъдат десерт за Бъдни вечер, то вижте как да ги оформите на венец:

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 30 мин.
Време за готвене: 2 часа

Рейтинг и коментари

5 отлична
1
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
отлична
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

ПОСЛЕДНО ТЪРСЕНИ

  1. масло
  2. Пай
  3. целувки
  4. гъби
  5. ги
  6. ЧЕРЕ
  7. сос
  8. 170
  9. 10
  10. 18

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта