Уонтон със сирене и раци
Рачешко със зеле и лук "почива" в хрупкаво пашкулче.
Необходими продукти:
- квадратни тестени торбички за увиване Уонтон
- 1 пакет крема сирене
- нарязан лук
- нарязан зелен лук
- 2 пръчки месо от раци (нарязано)
- олио за пържене
Начин на приготвяне:
1. Смесете всички съставки и разбъркайте, докато получите еднородна смес. Вземете една питка и напълнете с чаена лъжичка от сместа, загърнете я в центъра.
2. За да я загънете, използвайте по 2 пръста (палец и показалец) на двете ръце, сложете ги под питката и ги съберете в центъра, така че уонтонът ви да се събере като цвете.
3. Повторете това с всички тестени питки и останалата смес.
4. Пържете, докато станат златисто-кафяви.
5. Сервирайте със сладко-кисел сос.
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ