Уонтон с кайма и подправки
Средно | Порции 4
| Видяна: 4402
Традиционни японски дъмплинги с месо.
Необходими продукти:
- 1 ч.ч. кайма
- 3 с.л. нарязан кориандър
- 2 с.л. счукан чесън
- 1 с.л. соев сос
- 1 ч.л. сол
- 1 ч.л. соева паста
- 1 ч.л. царевично нишесте
- щипка смлян бял пипер
- готови дъмплинги за уонтон
Начин на приготвяне:
1. Смесете всички необходими продукти без дъмплингите.
2. Вземете един дъмплинг и напълнете с 1 ч.л. от сместа с каймата в средата.
3. Сгънете го, така че да се оформи уонтон.
4. Сварете ги в кипяща вода за около 2 мин.
Най-важните съставки
бял пипер, кайма, кориандър, листчета за уонтон, соев сос, соева паста, сол, царевично нишесте, чесън
Време за приготвяне: 30 мин.
Време за готвене: 40 мин.
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ