Торта с шоколад и карамелизирани бадеми
Трудно | Порции 6-10
| Видяна: 5506
Пилешка яхния със сметана и вино и лесна оризова гарнитура с печурки.
Бон Апети
Сезон 5
Излъчен на 31.10.2014
Днес ще готвим шедьоври в сладко и солено:
- Красива и луксозна торта от рула с какаов крем и бадеми с карамел. А за финал, я украсяваме с паяжина от шоколад.
- Пилешко месо със сметана и сос от бяло вино, аромат на естрагон и добавка от цели главички малък лук.
- Гарнитура от ориз с гъби, праз лук и масло, поднесена с гремолата от лимонова кора, копър и чесън.
Най-важните съставки
арпаджик, бадеми, бакпулвер, брашно, бял пипер, бял шоколад, бяло вино, ванилия, ванилова есенция , вино, гъби, гъби печурки, дафинов лист, естрагон, захар, зеленчуков бульон, какао, какао на прах, копър, ликьор, лимон, лимонова кора, масло, натурален шоколад, олио, ориз, пиле, пилешко месо, праз лук, пудра захар, сметана, сол, сол и пипер, черен шоколад, чесън, шоколад, яйце
Време за приготвяне: 2 часа
Време за готвене: 3 часа
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ