Регистрация

Тиквена супа с гъби и бекон



Тиквена супа с гъби и бекон
Лесно   |   Порции 4-6   |   Видяна: 1990

Пикантна американска супа със скариди.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Бон Апети

Излъчен на 20.10.2015

 

Супата от тази рецепта е нетрадиционна и едва ли би се харесала на любителите на българската кухня. Тезо, които обичат нестандартни рецепти от цял свят обаче, могат да грабнат идеята за пюрирана супа от тиква с пикантна нотка, която се сервира поръсена с парчета запечен бекон, пържени в масло печурки и пържени цели почистени скариди. Ако държите и на безупречния вид, за финал можете да добавите малко зеленина под формата на див лук (магданоз, рукола, спанак също могат да свършат добра работа).

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
1
Средна оценка
трагедия
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта