Татарска баница с месо, праз лук и сухи чушки
Средно | Порции 6-8
| Видяна: 3153
Банички с кайма, лук и свинска мас.
Бон Апети
Излъчен на 23.12.2015
Милина, млини, банички с месо или пък тестени хапки с кайма - това все е резултата от днешната рецепта. Той представлява пакетчета от домашно тесто, в които има плънка от сухи чушки, мляно месо, праз лук и подправки. Баничките са доста тежки, защото се пекат в сос от свинска мас, но са така ароматни, сгряващи и зимни, че изкушават с вкуса и вида си.
Най-важните съставки
бахар, брашно, вода, зелени люти чушки, кайма, кимион, люта чушка, малки люти чушлета, праз лук, свинска мас, сол, сол и пипер, червени чушки, черен пипер, чушки, яйце
Време за приготвяне: 50 мин.
Време за готвене: 2:30 часа
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ