Регистрация

Постна баница с праз лук, зеле и булгур



Постна баница с праз лук, зеле и булгур
Средно   |   Порции 10   |   Видяна: 4410

Различен зелник с лук и булгур за Бъдни вечер.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Бон Апети

Излъчен на 24.12.2015

 

Когато дойдат пости и започнем да обмисляме менюто за Бъдни вечер, се сещаме колко малко оригинални рецепти знаем за солени ястия без животински продукти. Сякаш с постните сарми, бобената салата и тиквеника рецептите, завещани от предците ни свършват, а нечетната бройка ястия за празника не е запълнена. Ето още една идея за вкусна празнична постна храна, особено подходяща за зимата. Това е баница с праз, булгур и кисело зеле, която правим с домашни кори. Оригинална, вкусна и постна, тя заслужава своето място на трапезата за Бъдни вечер.

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 1:30 часа
Време за готвене: 3 часа

Рейтинг и коментари

5 отлична
2
4 мн. добре
1
3 става
0
2 едвам
1
1 трагедия
1
Средна оценка
мн. добре
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта