Спаначен пълнозърнест хляб с извара
Пълнен хляб на плитка със зеленчуци и извара.
Бон Апети
Излъчен на 02.03.2016
Плетени хлябчета със солена плънка, които грабват с аромат и вкус, обвит в красива наребрена тестена коричка - това е рецептата за този хляб. Още в тестото се влага доза фантазия от смесицата на бяло и пълнозърнесто брашно, гарантираща богатия вкус. Продължаваме с апетитната плънка от запържен лук, ароматизиран с чесън и смесен със спанак и извара. С нея пълним втасалото тесто, което оформяме на рогчета или хлябове, чиято външност е от сложноизглеждаща и лесна за направа плитка. Само визията успява да омае, а вкусът е истинско ликуване за сетивата.
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ