Сиромашка пържола - стек с гъби и сос
Средно | Порции 3-6
| Видяна: 3590
Торта Павлова с белтъчен блат, лек крем и много плодове.
Епизод 54 - Сезон 1
Дължина: 22:05
Излъчено на: 2011-06-23 09:00
Менюто днес включва:
- Стек Селсбъри - лесен и приятен за приготвяне, залят с гъбен сос и мащерка.
- Сезонна торта с плодове, лек крем и целувка, кръстена на балерината Павлова.
Най-важните съставки
белтъци, брашно, ванилия, галета, говеждо месо, гъби, гъби печурки, джинджифил, жълтък, заквасена сметана, кайма, кайсии, квасена сметана, кралски печурки, лук, масло, мащерка, нектарина, праскова, пудра захар, риган, сметана, сол, сол и пипер, телешка кайма, телешки бульон, телешко, телешко филе, царевично нишесте, черен пипер, череши, ягоди, яйце
Време за приготвяне: 1 час
Време за готвене: 2 часа
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ