Салата с булгур, домати и пъдпъдъчи яйца
Предястие с булгур, сирене, песто и яйца.
Бон Апети
Излъчен на 13.09.2016
Спретваме екзотична салата с булгур, който заливаме със сос песто. Така предястието прилича на традиционно табуле, но магданозът тук е пасиран в състава на вкусния дресинг. И за да гарантираме още по-голяма доза питателност, добавяме към салатата бяло сирене и яйца. По желание можете да се спрете на пъдпъдъчи яйца, както правят Лора и Стоян, подтикнати от естетични идеи, но и обикновеното кокоше яйце ще свърши добра работа. Остана да добавите малко чери домати за профирност (и тях можете да замените с по-обикновен домат от сорт по избор) и ордьовърът е готов.
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ