Регистрация

Руска салата с цвекло, моркови, майонеза и ядки

Руска салата с цвекло, моркови, майонеза и ядки
Лесно   |   Порции 3-4   |   Видяна: 1195

Салата Любовница с моркови, цвекло, кашкавал и майонеза.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Необходими продукти:

  • 3-4 моркова
  • 2 глави цвекло
  • 150 г кашкавал
  • 80 г стафиди
  • 80 г орехи
  • 125 мл майонеза
  • 2-3 скилидки чесън

Начин на приготвяне:

1. Стафидите накиснете във вода, цвеклото пуснете да се свари, ако не сте си купили директно сварено.

2. Рендосайте морковите, след това кашкавала и нарежете ядките с нож на парченца (в чопър се смилат и не е препоръчително).

3. Отцедете стафидите от водата, цвеклото охладете и рендосайте.

4. Салатата се реди на пластове, както следва: Най-отдолу на чинията - рендосани моркови, смесени с майонеза. След тях - стафиди с майонеза. Следва рендосан кашкавал. После - намачкан чесън с майонеза. След това - варено цвекло, смесено с майонеза. Оторе се намазва с майонеза и се поръсват орехите.

Източник: lozhka.su

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 35 мин.
Време за готвене: 35 мин.

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
1
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
мн. добре
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта