Регистрация

Пълнени гъби с рачешко филе и сирене

Пълнени гъби с рачешко филе и сирене
Средно   |   Порции 3-6   |   Видяна: 2742

Ордьовър с гъби и морски дарове.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Необходими продукти:

  • 15-20 средно големи бейби гъби портобело, без стеблата, изтрити с влажна кърпа
  • 250 г рачешко месо
  • 1/2 червена сладка чушка, нарязана на кубчета
  • 1/4 ч.ч. зелен лук, нарязан
  • 1/4 ч.ч. пресен магданоз, нарязан
  • смлян черен пипер
  • 1 пакет крема сирене "Филаделфия"
  • 1/2 ч.ч. прясно настъргана моцарела
  • 1/2 ч.ч. прясно настъргано сирене Асиаго
  • 1/2 ч.ч. прясно настъргано сирене Фонтина
  • допълнително настъргана моцарела за отгоре

Начин на приготвяне:

1. Загрейте предварително фурната на 220°С.

2. В купа смесете всички необходими продукти, с изключение на гъбите, до хомогенност.

3. Напълнете хубаво с тази смес всяка гъба и сложете в плитка тавичка за печене.

4. Поръсете с прясно настъргана моцарела и печете във фурната поне 20 мин. или докато сиренете се разтопи и стане златисто отгоре.

 

Източник: opensourcefood.com

 

Рейтинг и коментари (1)

5 отлична
1
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
отлична
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта