Пълнени гъби с рачешко филе и сирене
Средно | Порции 3-6
| Видяна: 2742
Ордьовър с гъби и морски дарове.
Необходими продукти:
- 15-20 средно големи бейби гъби портобело, без стеблата, изтрити с влажна кърпа
- 250 г рачешко месо
- 1/2 червена сладка чушка, нарязана на кубчета
- 1/4 ч.ч. зелен лук, нарязан
- 1/4 ч.ч. пресен магданоз, нарязан
- смлян черен пипер
- 1 пакет крема сирене "Филаделфия"
- 1/2 ч.ч. прясно настъргана моцарела
- 1/2 ч.ч. прясно настъргано сирене Асиаго
- 1/2 ч.ч. прясно настъргано сирене Фонтина
- допълнително настъргана моцарела за отгоре
Начин на приготвяне:
1. Загрейте предварително фурната на 220°С.
2. В купа смесете всички необходими продукти, с изключение на гъбите, до хомогенност.
3. Напълнете хубаво с тази смес всяка гъба и сложете в плитка тавичка за печене.
4. Поръсете с прясно настъргана моцарела и печете във фурната поне 20 мин. или докато сиренете се разтопи и стане златисто отгоре.
Най-важните съставки
гъби, гъби портобело, зелен лук, магданоз, моцарела, рачешко месо, сирене, Сирене Асиаго, сирене крема „Филаделфия”, червени чушки, черен пипер
Време за приготвяне: 25 мин.
Време за готвене: 35 мин.
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ