Регистрация

Пълнена чушка с пилешко и кашкавал

Пълнена чушка с пилешко и кашкавал
Средно   |   Порции 4   |   Видяна: 1943

Лодки от чушки с пилешко и гъби.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Необходими продукти:

  • 4 сочни камбести чушлета
  • 200 г пилешко филе
  • 150 г гъби
  • 1 голяма глава лук
  • 2 с.л. олио
  • 20 г масло
  • 100 г кашкавал
  • сол и пипер на вкус
  • копър

Начин на приготвяне:

1. Нарежете пилешкото месо на малки хапчици; гъбите - на кубчета; лука и половината копър - наситнете, а чесъна - намачкайте.

2. Сгорещете олиото в тиган и запържете в него лука за 1 минута. Добавете пилешкото месо, гответе 2 минути и добавете гъбите и маслото. Гответе още 3-4 минути на умерен огън. Овкусете със сол и пипер, добавете намачкания чесън и копъра, разбъркайте и махнете от котлона.

3. Чушките измийте, разполовете по дължина, подредете в тава, застлана с хартия за печене и разпределете в тях гъбената смес с пилешко. Отгоре поръсете с рендосан кашкавал и запечете на фурна докато чушките се отпуснат и омекнат.

4. След изваждане веднага поръсете с още рендосан кашкавал и украсете с останалия копър.

Източник: lozhka.su

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 30 мин.
Време за готвене: 45 мин.

Рейтинг и коментари

5 отлична
1
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
отлична
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта