Пуешки шницел с билки
Средно | Порции 2
| Видяна: 8596
Пържено панирано пуешко.
Необходими продукти:
- 500 г пуешки котлети
- галета
- царевично брашно
- пресни билки, фино нарязани
- пресен магданоз, фино нарязан
- 150 г настърган пармезан
- брашно
- 100 мл мляко
- 1 яйце
- сол и пипер
Начин на приготвяне:
1. Овкусете брашното със сол и пипер.
2. Разбийте яйцата с млякото и също овкусете със сол и пипер.
3. Смесете останалите продукти (с изключение на пуйката).
4. Овкусете и пуйката.
5. Потопете шницелите в сместа и изпържете до готовност.
Най-важните съставки
брашно, галета, магданоз, мляко, настърган пармезан, пармезан, пуешко, сол и пипер, царевично брашно, яйце
Време за приготвяне: 20 мин.
Време за готвене: 25 мин.
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ