Пилешко със сирене
Лесно | Порции 1
| Видяна: 2468
Печени пилешки гърди с кашкавал и домати.
Необходими продукти:
- 1 бр. обезкостени пилешки гърди
- 2 ч.л. барбекю сос
- 2 резена добре изпечен бекон
- ¼ ч.ч. смес от сирена Монтерей Джак и чедър (или друга комбинация от сирена по ваше желание)
- домати, нарязани на кубчета, за поднасяне
- див лук, за поднасяне
Начин на приготвяне:
1. Изтънете пилешкото с чукчето за месо и овкусете със сол и пипер.
2. Запържете в незалепващ тиган до готовност.
3. Заделете в чиния за сервиране.
4. Полейте с барбекю соса, покрийте с бекона и поръсете със сиренето.
5. Изпечете във фурната до разтопяване на сиренето. (Може да използвате и микровълновата фурна.)
6. Поръсете с малко студени нарязани на кубчета домати и див лук.
Най-важните съставки
Време за приготвяне: 10 мин.
Време за готвене: 25 мин.
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ