Пилешки рулца със спанак и крем сирене
Печени пилешки гърди с крем сирене, моцарела, спанак и артишок.
Бон Апети
Излъчен на 01.03.2016
Рецептите с пилешки гърди често създават представата за едно сухо и преседливо ястия, което въпреки че е месно, акцентира с поснотата на мръвката. Затова към този тип птиче месо се подхожда по-ексцентрично - готви се в компанията на продукти, които създават допълнителна профирност на всяка хапка. Днес пилешките гърди пълним с апетитна смес от крем сирене и спанак, която по желание и предложение на водещите можете да обогатите с добавка от артишок и сушени домати. Малко преди да извадите месото от фурната, то се покрива с резенчета моцарела, които създава уникална коричка и още по-богат сос, с който можете да залеете пилешкото директно преди поднасяне.
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ