Пилешка яхния с вино и зеленчуци
Средно | Порции 3-6
| Видяна: 4816
Домашен хляб за Йордановден и лучена супа по парижка рецепта.
Епизод 85 - Сезон 4
Дължина: 22:05
Излъчено на: 2014-01-06 11:30
Днес ще готвим ястия за Йордановден:
- Кок о ва - петел във вино - или пилешко с винен сос, моркови и бекон по френски.
- Домашна багета или хляб с мека и пухкава сърцевина и твърда ронлива коричка.
- Парижка лучена супа с червено вино и масло.
Най-важните съставки
багета, бекон, брашно, бяло сусамено семе, вино, вода, гъби, гъби манатарки, естрагон, захар, зехтин, лук, масло, мащерка, мая, моркови, настърган пармезан, пармезан, пиле, пилешко месо, пушен шарен бекон, риган, сметана, сол, сол и пипер, целина, червено вино, черен пипер
Време за приготвяне: 3 часа
Време за готвене: 4 часа
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ