Печено свинско с лук и кашкавал
Лесно | Порции 4
| Видяна: 3788
Свински пържоли на фурна с майонеза, лук и кашкавалена коричка.
Необходими продукти:
- 4 свински пържоли
- 100 грама кашкавал
- 300 грама лук
- майонеза, сол и черен пипер на вкус
Начин на приготвяне:
1. Овкусете пържолите със сол и пипер.
2. Подредете пържолите на дъното на тавичка, като можете предварително да постелете с хартиено фолио за печене. Така ще си спестите досадно миене.
3. Върху месото наредете лука на полумесеци, отгоре намажете с майонеза и печете във фурна на 180-200 градуса за 40-45 минути. Няколко минути преди да извадите ястието, поръсете го с настърган кашкавал и го оставете да се запече.
Най-важните съставки
Време за приготвяне: 20 мин.
Време за готвене: 1 час
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ