Регистрация

Печена медена хрупкава шунка



Печена медена хрупкава шунка
Средно   |   Порции 8-10   |   Видяна: 5728

Свинско с мед, кафява захар и сок от праскова.

Оцени рецептата
Любима рецепта

 

 

     Ето как мезето шунка се превръща в основно яястие и то деликатес. Хрупкавата коричка в края на всеки тънък пласт може да изкуши и най-изискания вкус.

 

 

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 25 мин.
Време за готвене: 1 час

Рейтинг и коментари

5 отлична
2
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
отлична
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта