Пататник с пилешко и гъби
Лесно | Порции 8-10
| Видяна: 4228
Различен пататник с месо и печурки.
Бон Апети
Излъчен на 27.11.2015
Солена торта с месо и картофи - така можем да наречем тази разновидност на пататника, направена с картофена основа, върху която подреждаме богат микс от пилешко месце, смесено с лук и гъби. Традиционното родопско ястие придобива модерната визия на солен пай, а комбинацията от продукти го прави едно засищащо основно, което не се нуждае от гарнитура и може да нахрани доста гладни стомаси.
Най-важните съставки
вода, гъби, гъби печурки, дафинов лист, картофи, лук, магданоз, масло, мляко, пилешки бутчета, пилешко месо, сол, сол и пипер, черен пипер
Време за приготвяне: 35 мин.
Време за готвене: 1:20 часа
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ