Регистрация

Панирано свинско с гъбен сос



Панирано свинско с гъбен сос
Лесно   |   Порции 2   |   Видяна: 2772

Пържено свинско филе с плънка от пилешко и заливка от печурки в балсамико.

Оцени рецептата
Любима рецепта

 

     Паниран свински стек - за любителите на месото това е неустоимо изкушение. В овкусеното свинско месо се крие накълцано пилешко и всичко това се овалва в яйце и галета и се запържва докато хване апетитна коричка. Следва заливката - от наситнени печурки в балсамов оцет с малко брашно за стягане на соса. И накрая поднасяме в компанията на свежи зеленчуци за гарнитура. Потекоха ли ви лигите?

Рейтинг и коментари

5 отлична
1
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
отлична
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта