Панирано свинско с гъбен сос
Лесно | Порции 2
| Видяна: 2772
Пържено свинско филе с плънка от пилешко и заливка от печурки в балсамико.
Паниран свински стек - за любителите на месото това е неустоимо изкушение. В овкусеното свинско месо се крие накълцано пилешко и всичко това се овалва в яйце и галета и се запържва докато хване апетитна коричка. Следва заливката - от наситнени печурки в балсамов оцет с малко брашно за стягане на соса. И накрая поднасяме в компанията на свежи зеленчуци за гарнитура. Потекоха ли ви лигите?
Най-важните съставки
балсамов оцет, босилек, брашно, галета, гъбен бульон, гъби, гъби печурки, магданоз, нишесте, олио, пилешко филе, свински пържоли, Свинско, сол, сол и пипер, черен пипер, чери домати, чесън, яйце
Време за приготвяне: 30 мин.
Време за готвене: 45 мин.
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ