Палачинков пай с гъби
Средно | Порции 2
| Видяна: 4370
Сладко-солени палачинки с бекон, кленов сироп, лук и гъби.
Необходими продукти:
- 125 г бекон
- 1 глава лук
- 150 г гъби
- брашно
- яйце
- кленов сироп
- пудра захар
- олио
Начин на приготвяне:
1. Пригответе палачинковото тесто по обичайния начин.
2. Нарежете ситно бекона, лука и гъбите. Запечете ги.
3. Вземете съд с малък диаметър, сложете в него бекона, лука, гъбите и палачинковото тесто.
4. Изпържете бавно на слаб огън.
5. Сервирайте с кленов сироп, пудра захар или любимата си палачинкова гарнитура.
Най-важните съставки
Време за приготвяне: 20 мин.
Време за готвене: 45 мин.
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ