Регистрация

Палачинков пай с риба и бешамел



Палачинков пай с риба и бешамел
Средно   |   Порции 6-8   |   Видяна: 1471

Солена торта от палачинки с три цвята.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Бон Апети

Излъчен на 28.03.2016

Особен палачинков пай се прави в кухнята на Лора и Стоян, където тестото за палачинки е в зелено заради добавката от пасиран спанак в него. Зелените плоски питки се пълнят със запръжка от бяла риба и зеленчуци, увиват се и полягват на дъното на тавичка за печене. След това рибните палачинки се заливат със сос бешамел, после и с доматен концентрат с подправки, а на финала получават и коричка от настъргано сирене пекорино. Ако не разполагате с такова, можете да опитате и с обикновен кашкавал. После ястието влиза във фурната, за да излезе след печенето нещо като лазаня от палачинки или пък солена палачинкова торта в три цвята - бяло, зелено и червено.

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
1
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
става
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта