Пай с рикота, яйца, портокал и боровинки
Трудно | Порции 3-6
| Видяна: 3551
Йоркширски пудинг с кашкавал и пилешко в мляко и вино.
Епизод 232 - Сезон 3
Дължина: 23:24
Излъчено на: 2013-06-18 11:30
Днес ще готвим с изискани скъпи сирена:
- Сладък плодов пай с домашно маслено тесто и плънка от рикота, яйца, портокалови кори и боровинки.
- Пилешко филе в млечен сос с масло, бяло вино и чери домати.
- Йоркширски пудинг - палачинково тесто с кашкавал, печено на фурна, докато се образуват малки пухкави тестени топчици.
Най-важните съставки
боровинки, босилек, брашно, бял пипер, бял шоколад, джоджен, жълтък, захар, зехтин, кашкавал, лук, маскарпоне, масло, мляко, пилешки гърди, пилешко месо, пилешко филе, портокал, портокалови кори, пудра захар, рикота, сирене маскарпоне, сирене рикота, сол, сол и пипер, черен пипер, чери домати, чесън, яйце
Време за приготвяне: 2 часа
Време за готвене: 3 часа
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ