Регистрация

Ордьовър с рулца от раци, яйца и гъби

Ордьовър с рулца от раци, яйца и гъби
Лесно   |   Порции 4   |   Видяна: 1999

Редено плато по руски с морски дарове, картофи, майонеза, гъби, яйца и кашкавал.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Необходими продукти:

  • 1 опаковка рулца от раци
  • 4 варени яйца
  • 1 консерва или буркан гъби с 250 грама гъби без течността
  • 2 варени картофа
  • 1 глава лук
  • 100 грама кашкавал
  • 1 опаковка майонеза
  • сол на вкус
  • 20 мл мазнина за пържене

Начин на приготвяне:

1. Ордьовъра се прави на пластове. Затова вземете голяма купа и на първи ред рендосайте сварените картофи.

2. Осолете и намажете картофите с майонеза.

3. Нарежете рачешките рулца на кръгчета или полумесеци и ги посипете върху майонезата. Върху тях сложете още малко от белия яйчен сос.

4. Отгоре рендосайте сварените яйца. Ако ще ви е по-лесно - рендосайте само белтъците, а жълтъците натрошете с пръсти. Сложете върху тях още малко майонеза.

5. Отцедете гъбите от течността, ако са цели ги нарежете. Лука нарежете на ситно, запържете в олиото до покафеняване и прибавете при него гъбите да се жарнат за няколко минути. Така получената запръжка изсипете върху ордьовъра.

6. Намажете с останалата майонеза, а най-отгоре рендосайте кашкавала, за да образува нежна обвивка на вкусното блюдо.

Източник: lozhka.su

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 40 мин.
Време за готвене: 1 час

Рейтинг и коментари

5 отлична
1
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
отлична
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта