Маслени питки с портокалов крем
Хлебчета Паркър Хаус с много масло и сос от червен портокал.
Бон Апети
Излъчен на 11.03.2016
Правим една трудоемка американска закуска, която без проблем минава и за чист брънч. Първо се заемаме с цитрусовия мармалад, който можете да използвате и за намазване на обикновена препечена филийка. Това сладко ухае на портокали, но хората с по-изискано небце ще усетят и нотка нар. В чест на конфитюра правим и маслени питки със захар, които излизат от фурната във вид на апетитни полумесеци с мека сърцевина и приятен загар. Ако не ви се готви целия Паркър Хаус по рецепта, можете да си направите само сладкото и да го поднесете с филия или палачинка или пък да заложите на прясно изпечените хлебчета, които да сервирате с домашен мармалад или мед. И в двата случая закуската е спасена.
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ