Лучени розички със сирене и орехи
Лесно | Порции 3-6
| Видяна: 1850
Червен лук на фурна за мезе към червено вино.
Бон Апети
Излъчен на 03.02.2016
Тази лучена гарнитура е страхотна за зимата, защото хем може да мине за лек ордьовър, хем може да бъде достойно мезе за тежко вино, каквото не пием в жегите. Освен това е много красив подарък в чиния, а и комбинацията от сладникавия печен лук с бяло саламурено сирене (не е задължително да използвате точно овче сирене) и орехчета за финал моли за една чашка бакхусов еликсир.
Най-важните съставки
балсамов оцет, зехтин, лук, мащерка, орехи, орехи пекан, полско овче пушено сирене, сирене, сол, сол и пипер, червен лук, черен пипер
Време за приготвяне: 20 мин.
Време за готвене: 1:20 часа
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ